Animal brown horse

MASSAGE & FRISKVÅRD FÖR HÄST

 
horse-3467988_1920.jpg

VÄLKOMMEN TILL CH HÄST

Helhetshälsa för en hållbar livsstil

Många oönskade beteenden hos hästen går att härleda till smärta eller obehag, men hästars naturliga instinkt är att dölja att de har ont. Därför kan det vara svårt att upptäcka mindre skador och vad som orsakar dem. 


Massage är en bra metod för att identifiera och behandla skador, men verkar också förebyggande och ökar hästens generella välbefinnande.

 
DSC_0299_edited.jpg

Hästmassör & Friskvårdskonsulent

OM MIG

Mitt namn är Malin Cederholm. Jag jobbar med friskvård för häst, med fokus på hela hästens välbefinnande. Mitt mål är att din häst ska ha de bästa förutsättningarna att hålla sig frisk, stark och välmående. Jag är diplomerad via ATS Hästutbildningar, där jag läst en ettårig yrkesutbildning med djupgående fokus på hästens anatomi och psykologi. Som ytterligare kvalitetssäkring är jag certifierad genom KMR.

 

VARFÖR MASSAGE?

Hästen är i grunden inte skapad för att bli riden, och det tar tid och tålamod att bygga upp hästkroppen så att den klarar av att bära en människa. Illasittande utrustning och slitsamma rörelsemönster är vanliga orsaker till smärta hos hästar. Därför är det viktigt att ta ordentligt hand om hästens muskler, samt att regelbundet kontrollera sin utrustning. Massage hjälper din häst att hålla sig smidig och stark för att förebygga skador. Har hästen redan en skada fungerar massage rehabiliterande och främjar hästens återhämtning.

DSC_0477_edited.jpg
 
Bilder%20217_edited.jpg

BEHANDLINGAR

Anpassade till din hästs specifika behov

Varje häst är unik och därför ser ingen behandling likadan ut. Alla nya behandlingar startas därför med en konsultation där jag kommer ut och tittar på hästen och vi kommer överens om ett upplägg som passar just er. Läs mer om vad jag gör och hur du bokar din behandling.

 

KONTAKT & BOKNING

0730757008

Tack för ditt meddelande!